Om cyklerne

ELCYKLER
KOM AFSLAPPET OG SIKKERT FREM

Elcykler er den moderne og miljøvenlige form for mobilitet. Med deres støjsvage motor giver de mulighed for en større aktionsradi- us, så du kan komme helt afslappet frem.

Cykling med mulighed for at få elektrisk assistance gør hverdagen mere bekvem – når du skal på indkøb, på vej til arbejde, eller når en stejl bakke gør weekendturen for anstrengende. Vores Falter elcykler har stel, der er konstrueret specielt til den pågældende motor, hvad enten det er Bosch eller Shimano, og de er udstyret med omhyggeligt udvalgte komponenter, der passer fuldt ud til elcykler. Der sørges for mere komfort med brede dæk og til dels med specielle elcykel-forgafler, smarte detaljer skaber løsninger, der gør den daglige håndtering nemmere. Falter kan tilbyde den passende elcykel til enhver cyklist og enhver kørestil.

FALTER_E-Bike_3950
FALTER_Falträder_4009

FOLDECYKLER
LILLE MÅL PAKKET SAMMEN – STOR KØREGLÆDE

Vores foldecykler kan du altid nemt have med dig. I toget, på sejlbåden eller i bagagerummet. De kan lynhurtigt klappes ud og er med det samme komplette cykler.

Der kan vælges mellem forskellige modeller og stelformer, det
nye komfortstel har særlig lav indstigning. Alle vores foldecykler ruller på hurtige 20 tommers hjul og er udstyret med omhyggeligt udvalgte komponenter. De øger bevægelsesradiussen for pendlere, campingfolk og sejlere yderst effektivt og kan foldes sammen til minimalt mål under transporten takket være den velkendte folde- mekanisme.

URBAN
HURTIGT OG STILFULDT GENNEM BYEN

Den moderne form for transport i byen. De kvikke Falter urban bikes er trimmet til, at man kan komme hurtigt frem i verden. De er lette, sportslige og har omhyggeligt udvalgt udstyr.

Der kan vælges mellem fire modeller og forskellige stelformer. Med deres kvalitetsudstyr og de pålidelige indvendige gear, stærke bremser og kraftige lygtesæt er de de perfekte ledsagere til hurtige ture inde i byen. To modeller er endda udstyret med servicefrit remtræk.

FALTER_Urban_4067
FALTER_City_3768

CITY
ELEGANT OG BEKVEMT GENNEM BYEN

Uden stress gennem byen, fri for at lede efter en parkeringsplads, ingen trængsel i offentlige transportmidler. Der er ikke noget bed- re end at komme ud i bylivet med en citybike.

Falters citybikes er optimalt udrustede til ture gennem byen. På de- res brede, komfortable dæk ruller de med sindsro hen over brostens- belægningen, de pålidelige, servicevenlige gear og bremser samt de omhyggeligt udvalgte komponenter gør de attraktive citybikes til pålidelige partnere. Falter citybikes gør altid en god figur, hvad enten man er på indkøb, på sightseeing eller på udflugt i grønne omgivelser.

CLASSIC
MODERNE TEKNIK I KLASSISK PÅKLÆDNING

Classic-cyklerne fra Falter er markante eksempler på, at moderne teknik og klassisk fremtoning ikke behøver at være modsætninger. De er stilfulde og funktionelle, en fryd for øjet, og de vækker sam- tidig glæde hos cyklisten.

I denne serie finder man både klassiske, muffede stålstel og lette modeller af aluminium. Alle Classic-cykler har servicevenlige, indvendige gear, moderne lygtesæt samt bekvemme sadler og styr. Der er kælet for dem ned til den mindste detalje, og om mange år vil de gøre en lige så god figur som i dag.

FALTER_Classic_3881
FALTER_Kids_4643

BØRNECYKLER
STOR TEKNIK TIL SMÅ CYKLISTER

En cykel gør børn mobile, og så er det både sundt og sjovt at cykle! Derfor udvikler vi børnecykler lige så omhyggeligt som vores cykler til voksne.

De 14 modeller i vores serie med børnecykler er alle sammen lette, udstyret med omhyggeligt udvalgte komponenter, og de holder
i lang tid. De giver børn og unge cykelglæde i lang tid uden kompromisser. Mange af de små, kvikke cykler fås endda med tre forskellige stelformer, Y-Lite, wave eller trave, så både drenge og piger hurtigt kan finde deres drømmecykel.